"Renkli Kalemler" isimli kitabımız yayınlandı!

Renkli Kalemler kitabını okumak için TIKLAYINIZ.

 

26.04.2022 404

 

      Renkli Kalemler kitabı, öğrencileri yazmaya teşvik etmek amacıyla İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce  2021 yılında başlatılan  Geleceğin Yazarları projesi kapsamında okulumuzun öğrencileri tarafından oluşturuldu.

 

     Öğrencilerimiz bu projeye yoğun ilgi gösterdiler.100'ün üzerindeki yazıyı  inceleyen Bahri Elaldı, Nesrin Balcı ve Çiğdem Turgut'tan oluşan komisyon 54 yazının kitaba alınmasına karar verdi.Tamamı öğrencilerin pedagojik gelişimine uygun bu yazılar şiir, öykü, deneme, masal ve fabl türlerinden oluşuyor. Kitap 160 sayfadan ibaret.Bu yönüyle projeye katılan okullar arasındaki en kapsamlı kitap olduğunu söyleyebiliriz.Yazılara eklenen görseller yine öğrencilerimizin emeklerinin ürünüdür.Kitabın kapak tasarımını 7/A sınıfından Begüm Özyaka ve Pelin Uluğ, dizgisini de Bilgisayar Öğretmenimiz Selçuk Madra yaptı. Kitabın e-kitap dışında 100 adet de dijital baskısı yapıldı.

 

     Öğrencilerimiz büyük bir vefa örneği sergileyerek kitaplarını 2020 yılında yitirdiğimiz matematik öğretmenleri Murat Karaman'a ithaf ettiler.


Renkli Kalemler kitabımızı okumak için TIKLAYINIZ.