Necatibey Ortaokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş ve laik bir eğitim ortamında; zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini açığa çıkaracak öğrenciler yetiştirebilmektir. Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerilerini ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyarak, onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Kendisiyle barışık, araştırmacı yönü güçlü, topluma karşı sorumlu, çevreye duyarlı, öngörüleri gelişmiş, var olan potansiyelini geliştirebilen mutlu bireyler yetiştirmektir. DEĞERLERİMİZ VE İLKELERİMİZ 1.Rehberimiz , Atatürk ilke ve inkılaplarıdır. 2.Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. 3.Hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. 4.Öğrencilerin başarıya ulaşması için üşenmeden, ertelemeden , vazgeçmeden çalışırız. 5.Öğrencilere sosyal ve kültürel etkinliklerde okulun tüm imkanlarını sunarız. 6.Okulumuzun her öğrenci ve çalışanı bizim için öncelikle saygıdeğer bir ferttir.

Başarılar:

Saatler: 13.30-19.20